PředmětyPředměty(verze: 963)
Předmět, akademický rok 2013/2014
  
Applied Enzymology - S320020
Anglický název: Applied Enzymology
Zajišťuje: Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost: od 2011 do 2016
Semestr: letní
Body: letní s.:5
E-Kredity: letní s.:5
Způsob provedení zkoušky: letní s.:
Rozsah, examinace: letní s.:3/0, Zk [HT]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: angličtina
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Garant: Valentová Olga prof. RNDr. CSc.
Termíny zkoušek   Rozvrh   
Sylabus

1. Introduction, enzyme safety and regulatory considerations

2. Discovery and development of enzymes

3. Immobilized enzymes

4. Characteristics of enzymes for industrial and biotechnological applications I

5. Characteristics of enzymes for industrial and biotechnological applications II

6. Enzymes in food industry I

7. Enzymes in food industry II

8. Biochemical changes in food row materials and products

9. Enzymes in detergency

10. Enzymes in agriculture

11. Other non-food industrial applications

12. Enzymes as an analytical tools, biosensors

13. Enzymes in clinical biochemistry

14. Enzymes in biotransformations

Poslední úprava: KNOBLOCL (17.01.2012)
 
VŠCHT Praha