Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | pourv@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
N321015 | Aplikovaná výpočetní technika | zimní | zimní s.:1/2, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne | |
N321070 | Exkurze | zimní | zimní s.:0/0, Z [HT] | 321 | FPBT | ne | |
S321001 | Food Process Quality Control | zimní | zimní s.:3/0, Zk [HT] | 321 | FPBT | ne | |
N321014 | Marketing potravinářských výrobků | zimní | zimní s.:1/1, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne | |
N352004 | Odborný projekt programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/3, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
N352009 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/5, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
N352015 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne |