Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | filipv@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
D322004 | Chemie lipidů a technologie tuků | oba | 0/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
S352007 | Food Technology and Biotechnology II | zimní | zimní s.:3/0, Zk [HT] | 352 | FPBT | ne | |
N322021 | Procesní chemie potravin | zimní | zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
N322001 | Technologie potravin II | letní | letní s.:3/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
N352013 | Technologie potravin oboru I | letní | letní s.:3/1, Z+Zk [HT] | 324 | FPBT | ne | |
N352016 | Technologie potravin oboru II | zimní | zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] | 324 | FPBT | ne | |
N322020 | Úvod do potravinářských a biochemických věd | zimní | zimní s.:2/0, KZ [HT] | 322 | FPBT | ne |