![]() | V pondělí 28. 4. 2025 od 17 hodin budou nedostupné některé informační systémy školy z důvodu servisních prací. Jedná se hlavně o Studijní informační systém (SIS), Finanční IS (iFIS/webFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla a navázané agendy. Předpokládá se, že v úterý ráno by již vše mělo být opět v provozu. Práce s elektronickou poštou či sdílené disky tímto nijak dotčeny nebudou. Výpočetní centrum |
|
|
|
||
1. Introduction, enzyme safety and regulatory considerations 2. Discovery and development of enzymes 3. Immobilized enzymes 4. Characteristics of enzymes for industrial and biotechnological applications I 5. Characteristics of enzymes for industrial and biotechnological applications II 6. Enzymes in food industry I 7. Enzymes in food industry II 8. Biochemical changes in food row materials and products 9. Enzymes in detergency 10. Enzymes in agriculture 11. Other non-food industrial applications 12. Enzymes as an analytical tools, biosensors 13. Enzymes in clinical biochemistry 14. Enzymes in biotransformations Poslední úprava: KNOBLOCL (17.01.2012)
|