![]() | V pondělí 28. 4. 2025 od 17 hodin budou nedostupné některé informační systémy školy z důvodu servisních prací. Jedná se hlavně o Studijní informační systém (SIS), Finanční IS (iFIS/webFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla a navázané agendy. Předpokládá se, že v úterý ráno by již vše mělo být opět v provozu. Práce s elektronickou poštou či sdílené disky tímto nijak dotčeny nebudou. Výpočetní centrum |
|
|
|
||
1. Úvod, voda 2. Hlavní živiny - aminokyseliny 3. Hlavní živiny - bílkoviny a významné reakce 4. Hlavní živiny - mastné kyseliny a homolipidy 5. Hlavní živiny - heterolipidy a významné reakce 6. Hlavní živiny - monosacharidy a oligosacharidy 7. Hlavní živiny - polysacharidy a významné reakce 8. Přídatné živiny - minerální látky 9. Přídatné živiny - vitaminy 10. Senzoricky aktivní složky potravin - aromatické látky 11. Senzoricky aktivní složky potravin - barevné látky 12. Antinutriční a toxické složky potravin 13. Aditivní látky v potravinách 14. Kontaminanty potravin Poslední úprava: SMIDOVAL (15.02.2007)
|