PředmětyPředměty(verze: 954)
Vyučující, akademický rok 2017/2018
  
Skřivan Pavel Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Pavel.Skrivan@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha