Skřivan Pavel Ing. CSc.
| Adresa: | |
|---|---|
| Sídlo: | |
| Telefon: | |
| Fax: | |
| E-Mail: | Pavel.Skrivan@vscht.cz |
| Další informace: | |
| Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
| Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
| Telefon: | |
| E-mail: | |
| Předměty |
![]() |
![]() Kód | ![]() Název | ![]() Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
![]() |
S321023 | Food Technology | zimní | zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
N321001 | Potravinářské technologie a biotechnologie | letní | letní s.:3/0, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
D321005 | Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie | oba | 0/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
N321016 | Výpočetní metody a modelování v oboru | zimní | zimní s.:2/2, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |
![]() |
D321006 | Základy reologie potravin | oba | 0/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne |



