| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
D322001 |
Chemie a analýza mlékárenských produktů |
22330 |
322 |
zimní s.:0/0, Jiné [HT] |
zimní |
ne |
|
N322001 |
Technologie potravin II |
22330 |
322 |
letní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322002 |
Fyzikální vlastnosti potravin I |
22330 |
322 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322003 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322005 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322019 |
Chemie a technologie kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322020 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd |
22330 |
322 |
zimní s.:2/0, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N322021 |
Procesní chemie potravin |
22330 |
322 |
zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322021A |
Procesní chemie potravin |
22330 |
322 |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322022 |
Fyzikální vlastnosti potravin II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322023 |
Tenzidy a detergenty |
22330 |
322 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N322024 |
Základy kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:1/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322025 |
Probiotika a funkční potraviny II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N322026 |
Probiotika a funkční potraviny I |
22330 |
322 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S352007 |
Food Technology and Biotechnology II |
22330 |
322 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |