| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
D324001 |
Principy úchovy potravin |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324002 |
Balení potravin |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324005 |
Likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu a jejich využití jako druhotných surovin |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324006 |
Kapilární elektromigrační metody |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324008 |
Kvalita potravinářských surovin |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324009 |
Technologie masa |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324010 |
Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D324011 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny |
22330 |
324 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
N324001 |
Principy úchovy a balení potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N324002 |
Produkce potravinářských surovin |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N324007 |
Základy managementu |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N324009 |
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N324026 |
Balení potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N324027 |
Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti |
22330 |
324 |
2/1, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
N324028 |
Principy úchovy potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N324029 |
Autenticita a detekce falšování potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N324030 |
Provozní analýza potravin |
22330 |
324 |
2/1, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
N324031 |
Teorie spotřebitele |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
S324026 |
Food Packaging and Preservation |
22330 |
324 |
letní s.:4/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
S324029 |
Food Traceability and Authenticity |
22330 |
324 |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
letní |
ne |