PředmětyPředměty(verze: 963)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
  
Čopíková Jana prof. Ing. CSc.
Adresa: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Praha 6
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: copikovj@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
detail S352008 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail P320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0, Jiné [HT] 321 FPBT ne
detail N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321022 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha