PředmětyPředměty(verze: 963)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
  
Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: pourv@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika zimní zimní s.:1/2, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail N963014 Bakalářská práce letní letní s.:0/12, Z [HT] 963 VŠCHT ne
detail M963001 Diplomová práce letní letní s.:0/30, Z [HT] 963 VŠCHT ne
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 321 FPBT ne
detail N321014 Marketing potravinářských výrobků zimní zimní s.:1/1, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M352001 Odborná praxe letní letní s.:0/0, Z [HT] 963 VŠCHT ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin zimní zimní s.:0/3, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
 
VŠCHT Praha