| 
 | 
 | 
| 
 | ||
| Po úvodní instruktáži jsou v pracovních skupinách realizovány předepsané úlohy (vybrané alternativy), ve kterých studenti řeší komplexní úkol zaměřený na analýzu vybrané skupiny sloučenin pomocí moderních analytických postupů.  Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Podmínkou udělení zápočtu je aktivní účast v laboratořích, vypracování protokolu a závěrečná obhajoba projektu. Poslední úprava: JANSKAM (22.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| R: Materiály a návody potřebné pro realizaci jsou předány při zahájení laboratorního cvičení. Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Praktické dovednosti a princip stanovení organických kontaminantů (např. pesticidů, mykotoxinů, PCB, PBDE, PAU, PFAS…) v potravinách (extrakce, přečištění extraktu, identifikace a kvantifikace cílových látek, interpretace výsledků ve vztahu k legislativě). Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| 1.týden: Úvod, organizace laboratoří, bezpečnost práce, zadání projektu. 2.- 3. týden: Příprava řešení projektů (výběr metod, odborná rešerše). 4.- 11. týden: Laboratorní práce - vlastní řešení projektů. 12.- 14. týden: Zpracování zprávy z řešeného projektu. Poslední úprava: JANSKAM (22.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Materiály a návody potřebné pro realizaci laboratorních úloh jsou předány při zahájení laboratorního cvičení. Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Studenti budou umět: Praktickou realizaci moderních analytických postupů včetně vyhodnocení výsledků a jejich interpretace v souladu s požadavky praxe. Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Speciální analýza potravin; Chemická bezpečnost potravin Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
                                
                                 | 
| Zátěž studenta | ||||
| Činnost | Kredity | Hodiny | ||
| Konzultace s vyučujícími | 0.5 | 14 | ||
| Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 2 | 56 | ||
| Obhajoba individuálního projektu | 0.5 | 14 | ||
| Práce na individuálním projektu | 1 | 28 | ||
| 4 / 4 | 112 / 112 | |||

