Analýza potravin a přírodních produktů - Z323035
         | 
                  | Anglický název: | Analysis of Food and Natural Substances |  
                  | Zajišťuje: | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |  
                  | Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |  
                  | Platnost: | od 2007 |  
                  | Semestr: | letní |  
                  | Body: | letní s.:4 |  
                  | E-Kredity: | letní s.:4 |  
                  | Způsob provedení zkoušky: | letní s.: |  
                  | Rozsah, examinace: | letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |  
                  | Počet míst: | neurčen / neurčen (neurčen)  |  
                  | Minimální obsazenost: | neomezen |  
                  | Kompetence: |  |  
                  | Stav předmětu: | zrušen |  
                  | Jazyk výuky: | čeština |  
                  | Způsob výuky: | prezenční |  
                  | Úroveň: |  |  
                  | Poznámka: | předmět je možno zapsat mimo plán povolen pro zápis po webu
 | 
 |  | 
 
         
            |  | 
         
            | Splněná zkouška z předmětu Analytická chemie I 
                                Poslední úprava: SMIDOVAL (15.02.2007)
                                
                                 |