| 
Skřivan Pavel Ing. CSc. 
                            | Adresa: |  |  
                            | Sídlo: |  |  
                            | Telefon: |  |  
                            | Fax: |  |  
                            | E-Mail: | Pavel.Skrivan@vscht.cz |  
                            | Další informace: |  |  |  | 
|---|
 
                                  | Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |  
                            | Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |  
                                  | Telefon: |  |  
                                  | E-mail: |  |  
                                  |  | Předměty | 
 |  |  |  |  | 
 
|  |   Kód |   Název |   Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |  |  | M321009 | Cereální technologie | zimní | zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |  |  | AB321001 | Food Technology | letní | letní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |  |  | M322001 | Hygiena a sanitace potravinářských  výrob | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne |  |  | M322004 | Mikrobiologie potravin a kosmetiky | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne |  |  | M352002 | Odborný projekt programu technologie potravin I | oba | 0/3, KZ [HT] | 324 | FPBT | ne |  |  | B321002 | Potravinářské technologie a biotechnologie | letní | letní s.:3/0, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |  |  | M352003 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/5, KZ [HT] | 324 | FPBT | ne |  |  | P321001 | Reologie v cereální technologii | oba | 3/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne |  |  | AP321001 | Supplementary food rheology | oba | 3/0, Jiné [HT] | 321 | FPBT | ne |  |  | B321001 | Technologie potravin | letní | letní s.:5/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |  |  | CZV352005 | Univerzita 3. věku | letní | letní s.:4/0, Z [HT] | 352 | FPBT | ne |  |  | CZV352001 | Univerzita 3. věku | zimní | zimní s.:4/0, Z [HT] | 352 | FPBT | ne |  |  | M321004 | Výpočetní metody a modelování v oboru | zimní | zimní s.:2/2, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |    |