![]() | V pondělí 28. 4. 2025 od 17 hodin budou nedostupné některé informační systémy školy z důvodu servisních prací. Jedná se hlavně o Studijní informační systém (SIS), Finanční IS (iFIS/webFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla a navázané agendy. Předpokládá se, že v úterý ráno by již vše mělo být opět v provozu. Práce s elektronickou poštou či sdílené disky tímto nijak dotčeny nebudou. Výpočetní centrum |
|
|
|
||
Nástroj pro výběr specializace studijního programu Chemie a technologie potravin
Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
|
|
||
Studenti bakalářského studijního programu „B305 Chemie a technologie potravin“ se přihlašují na specializaci na základě výběru zájmu o oblast.
Témata pro jednotlivé specializace Chemie a fyziologie výživy: B305A
Témata pro specializace Analýza potravin a přírodních produktů: B305B
Témata specializace Technologie potravin: B305C
Orientační přihlašování na témata probíhá na konci dubna/ začátku května.
Definitivní potvrzení výběru specializace je součástí zápisu do zimního semestru 2.ročníku. Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
|
|
||
Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
|