![]() | V pondělí 28. 4. 2025 od 17 hodin budou nedostupné některé informační systémy školy z důvodu servisních prací. Jedná se hlavně o Studijní informační systém (SIS), Finanční IS (iFIS/webFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla a navázané agendy. Předpokládá se, že v úterý ráno by již vše mělo být opět v provozu. Práce s elektronickou poštou či sdílené disky tímto nijak dotčeny nebudou. Výpočetní centrum |
Základy konzervace a mikrobiologie potravin - CZV324002
|
|
|
||
Předmět se zaměřuje na metody úchovy potravin. Jsou uvedeny mikrobiální a další změny, které lze očekávat
během výroby a skladování potravin. Studenti budou umět popsat probíhající změny během výroby a skladování
potravin a jak je eliminovat a navrhnout způsob konzervace pro konkrétní potravinářský výrobek.
Poslední úprava: Krátká Jana (10.02.2023)
|
|
||
Doporučená:
Poslední úprava: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
|
|
||
1. Nežádoucí změny surovin a potravin a faktory které je ovlivňují 2. Mikrobiologie potravin 3. Přehled metod konzervace potravin 4. Vybrané metody konzervace potravin 5. Predikce trvanlivosti
Poslední úprava: Čížková Helena (30.08.2024)
|