Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
filipv@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
|
AP352001 |
Advances in food technology |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M322012 |
Chemie a technologie tuků I |
letní |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M322013 |
Chemie a technologie tuků II |
zimní |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
P352001 |
Pokroky v technologii oboru |
oba |
2/1, Jiné [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M322002 |
Procesní chemie potravin |
oba |
3/2, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
|
M324009 |
Průmyslová chemie |
letní |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
|
M352004 |
Technologie potravin oboru I |
letní |
letní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
M352005 |
Technologie potravin oboru II |
zimní |
zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
|
B322002 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd |
zimní |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |