|
|
|
||
Nástroj pro výběr specializace studijního programu Forenzní analýza a analýza potravin.
Poslední úprava: Kubová Petra (25.11.2019)
|
|
||
Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu Poslední úprava: Kubová Petra (25.11.2019)
|
|
||
Studenti bakalářského studijního programu „B302 Forenzní analýza a analýza potravin“ se přihlašují na specializaci na základě výběru zájmu o téma/ výzkumnou oblast.
Témata pro jednotlivé specializace Forenzní analýza jsou zařazena pod kódem: B302A
Témata specializace Chemie a analýza potravin a výživa jsou zařazena pod kódem: B302B
Orientační přihlašování na témata probíhá na konci v 1. semestru. Zpravidla ve 14. týdnu semestru.
Na základě zvoleného tématu je studentům 1. ročníku v průběhu ledna přiřazena předběžná specializace. Definitivní potvrzení výběru specializace je součástí zápisu do letního semestru. Poslední úprava: Kubová Petra (25.11.2019)
|