Specializační projekt programu B303 - B352006
Anglický název: Specialization Project of Programme B303
Zajišťuje: Děkanát FPBT (352)
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost: od 2023
Semestr: letní
Body: letní s.:0
E-Kredity: letní s.:0
Způsob provedení zkoušky: letní s.:
Rozsah, examinace: letní s.:0/0, Z [HT]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Patří ke studentské práci typu: projekt
Garant: Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Termíny zkoušek   
Anotace
Nástroj pro výběr zaměření (ústavu) pro bakalářskou práci.
Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
Výstupy studia předmětu

Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu

Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
Sylabus

Studenti bakalářského studijního programu „B303 Technologie potravin“ si vybírají zaměření (ústav) na základě výběru zájmu o téma/ výzkumnou oblast.

Orientační výběr zaměření probíhá v průběhu 4. semestru.

Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)