|
|
|
||
Cílem předmětu je seznámit studenty se základy systému bezpečnosti a kvality potravin. V rámci předmětu budou
seznameni s legislativními požadvky a principy systému kritických kontrolních bodů (HACCP) a požadavky dalších
norem uplatňujících se v managementu bezpečnosti potravin. Při výuce a praktických úkolech si studenti osvojí
postupy zavádění systémů HACCPa programu nezbytných předpokladů u provozovatelů potravinářských podniků.
Seznámí se s tvorbou dalších dokumentů: Provozní a Sanitační řád.
Poslední úprava: Krátká Jana (17.02.2023)
|
|
||
Povinná:
Poslední úprava: Ševčík Rudolf (01.09.2024)
|
|
||
1. Zaklady systémů bezpečnosti a kvality potravin 2. Systém a Příručka HACCP 3. Programy nezbytných předpokladů, zaklady sprabné výrobní a hygienické praxe. Provozní a sanitační řád.
Poslední úprava: Krátká Jana (17.02.2023)
|