|
|
|
||
Poslední úprava: Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. (14.04.2014)
|
|
||
Poslední úprava: Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. (14.04.2014)
Studenti budou umět:
|
|
||
Poslední úprava: Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. (13.04.2014)
Food Analysis (S. Suzanne Nielsen, editor), Springer, 2010 ISBN: 978-1-4419-1477-4 (Print) 978-1-4419-1478-1 (Online)
Food Analysis Laboratory Manual (S. Suzanne Nielsen, editor), Springer, 2010 ISBN: 978-1-4419-1462-0 (Print) 978-1-4419-1463-7 (Online) |
|
||
Poslední úprava: Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. (14.04.2014)
Vymezení současných trendů v analýze potravin, vztah k legislativním aspektům Zajištění systémů jakosti laboratorních dat, strategie vzorkování Validace analytických postupů, požadavky na proces akreditace Moderní strategie stanovení makronutrientů,kritické srovnání s ´klasickým´ postupy Analýza vitamínů a dalších významných biologicky aktivních látek, včetně senzoriky aktivních Stanovení přírodních toxinů a procesních kontaminantů Analýza reziduí pesticidů, veterinárních farmak a envirobńmentálních kontaminantů Kritické zhodnocení aplikačního potenciálu instrumentálních a bioanalytických technik. |
|
||
Poslední úprava: Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. (13.04.2014)
Základní znalost:
|
|
||
Poslední úprava: Hajšlová Jana prof. Ing. CSc. (14.04.2014)
Úspěšné absolvování předmětu se odvíjí od písemného testu nebo, alternativně, ústní zkoušky. |