Předmětem laboratoří jsou samostatná témata vypisovaná pedagogy FPBT. V rámci zpracování tématu si studenti osvojí moderní laboratorní techniky zejména v následujících oborech: mikrobiologie, biochemie, imunochemie, molekulární biologie, genetika, buněčná fyziologie, bioinženýrství, biotechnologie a dalších. Nedílnou součástí výuky jsou: práce s původní vědeckou literaturou, naplánování a provedení experimentů, metody zpracování naměřených dat a prezentace výsledků. Výsledky pokusů studenti zpracují, vyhodnotí a srovnají s dostupnými údaji v literatuře. Výstupem předmětu je zpracování výsledků zadaného tématu formou krátkého odborného sdělení.
Poslední úprava: Maťátková Olga (29.01.2018)
In this course, separate experimental topics are announces by the supervisors from the Faculty of Food and Biochemical Technology. Students will be acquainted with modern laboratory techniques, namely in the following fields: microbiology, biochemistry, immunochemistry, molecular biology, genetics, cell physiology, bioengineering, biotechnology etc. An integral part of the course is the work with original scientific literature, planning and execution of experiments, methods of data processing and presentation of results. Student will evaluate the results and compared with available data in the literature. The output of the course will be presented in the form of a short professional communication.
Poslední úprava: Maťátková Olga (29.01.2018)
|