|
|
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
|
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
Studenti budou umět: Praktickou realizaci moderních analytických postupů včetně vyhodnocení výsledků a jejich interpretace v souladu s požadavky praxe. |
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
R: Materiály a návody potřebné pro realizaci jsou předány při zahájení laboratorního cvičení. |
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
Materiály a návody potřebné pro realizaci laboratorních úloh jsou předány při zahájení laboratorního cvičení. |
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
Praktické dovednosti a princip stanovení organických kontaminantů (např. pesticidů, mykotoxinů, PCB, PBDE, PAU, PFAS…) v potravinách (extrakce, přečištění extraktu, identifikace a kvantifikace cílových látek, interpretace výsledků ve vztahu k legislativě). |
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (22.01.2018)
1.týden: Úvod, organizace laboratoří, bezpečnost práce, zadání projektu. 2.- 3. týden: Příprava řešení projektů (výběr metod, odborná rešerše). 4.- 11. týden: Laboratorní práce - vlastní řešení projektů. 12.- 14. týden: Zpracování zprávy z řešeného projektu. |
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (23.01.2018)
Speciální analýza potravin; Chemická bezpečnost potravin |
|
||
Poslední úprava: JANSKAM (22.01.2018)
Podmínkou udělení zápočtu je aktivní účast v laboratořích, vypracování protokolu a závěrečná obhajoba projektu. |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.5 | 14 | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 2 | 56 | ||
Obhajoba individuálního projektu | 0.5 | 14 | ||
Práce na individuálním projektu | 1 | 28 | ||
4 / 4 | 112 / 112 |