|
|
|
||
Poslední úprava: Fialová Jana (19.12.2017)
|
|
||
Poslední úprava: Fialová Jana (19.12.2017)
Studenti budou umět: Organizovat a komplexně realizovat projekty spojené s kontrolou jakosti potravin (v rozsahu parametrů definovaných platnou legislativou a s použitím především uzančních analytických metod). |
|
||
Poslední úprava: Fialová Jana (19.12.2017)
Vzhledem k charakteru tohoto předmětu si potřebnou literaturu (zejména platné legislativní předpisy, technické normy a další materiály - podle konkrétního řešeného projektu) musí studenti vyhledat sami (podle zadání řešeného projektu). |
|
||
Poslední úprava: Vlčková Martina Ing. (30.01.2018)
http://eur-lex.europa.eu/cs/index.htm
|
|
||
Poslední úprava: Schulzová Věra doc. Dr. Ing. (22.01.2018)
V rozsahu sylabu |
|
||
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (21.02.2018)
1. Úvod, organizační záležitosti, bezpečnost práce, zadání jednotlivých projektů. 2. Příprava řešení jednotlivých projektů. 3.-10. Laboratorní práce - vlastní řešení projektů. 11. Úklid laboratoře, předání přístrojů, vrácení pomůcek. 12. Zpracování zprávy. 13. Příprava prezentace výsledků projektu. 14. Veřejná presentace výsledků. |
|
||
Poslední úprava: Fialová Jana (19.12.2017)
Analýza potravin a přírodních produktů, Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů |
|
||
Poslední úprava: Schulzová Věra doc. Dr. Ing. (22.01.2018)
Laboratorní práce - vlastní řešení projektu Vypracování a odevzdání zprávy z projektu Obhajoba projektu |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.1 | 3 | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 3.7 | 104 | ||
Obhajoba individuálního projektu | 0.1 | 2 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 0.1 | 3 | ||
4 / 4 | 112 / 112 |