|
|
|
||
V rámci Odborného projektu oboru analýza potravin studenti vypracují literární rešerši zaměřenou na aktuelní poznatky v oblasti relevantní tématu diplomové práce.
Poslední úprava: TAJ323 (19.11.2012)
|
|
||
Studenti budou umět: Pracovat s relevantními informačními zdroji Vypracovat literární rešerši na zadané téma s akcentem na aktuální informace Poslední úprava: TAJ323 (19.11.2012)
|
|
||
články v odborných časopisech Poslední úprava: TAJ323 (19.11.2012)
|
|
||
1. Zadání projektu v oboru kvalita a bezpečnost potravin. 2. - 13. Individuální práce na projektu, konzultace. 14. Prezentace a obhajoba projektu. Poslední úprava: TAJ323 (28.08.2013)
|
|
||
http://www.sciencedirect.com http://portal.isiknowledge.com/ http://www.scopus.com/home.url Poslední úprava: TAJ323 (19.11.2012)
|
|
||
Nejsou vyžadovány. Poslední úprava: TAJ323 (28.08.2013)
|
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.5 | 14 | ||
Práce na individuálním projektu | 2.5 | 70 | ||
3 / 5 | 84 / 140 |
Hodnocení studenta | |
Forma | Váha |
Protokoly z individuálních projektů | 100 |