|
|
|
||
Přednášky formou konzultací budou změřeny:
Výskyt a význam polysacharidů v přírodě.
Modifikace polysacharidů.
Využití polysacharidů při tvorbě struktury potravin.
Využití polysacharidů a jejich derivátů ve farmacii
Studie polysacharidů mající význam v doktorské práci.
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Rozšířené znalosti o polysacharidech s cílem na doktorskou práci. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Food Polysaccharidws and Their Aoplications, eduted by Alistair M. Stephen, GlynO. Phillips, peter A. Williams, Taylorand Francis Group, ISBN 10:0-8247-5922-2 Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Přednášky formou konzultací budou změřeny: Výskyt a význam polysacharidů v přírodě. Modifikace polysacharidů. Využití polysacharidů při tvorbě struktury potravin. Využití polysacharidů a jejich derivátů ve farmacii Studie polysacharidů mající význam v doktorské práci. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Vědecké databáze, např. SciFinder, časopisy např.: : Carbohydrate Polymers, Carbohydrate Research, Cellulose. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Ukončené studium na úrovni magisterského studia. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|