|
|
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
Rozšířené znalosti o polysacharidech s cílem na doktorskou práci. |
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
Food Polysaccharidws and Their Aoplications, eduted by Alistair M. Stephen, GlynO. Phillips, peter A. Williams, Taylorand Francis Group, ISBN 10:0-8247-5922-2 |
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
Vědecké databáze, např. SciFinder, časopisy např.: : Carbohydrate Polymers, Carbohydrate Research, Cellulose. |
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
Přednášky formou konzultací budou změřeny: Výskyt a význam polysacharidů v přírodě. Modifikace polysacharidů. Využití polysacharidů při tvorbě struktury potravin. Využití polysacharidů a jejich derivátů ve farmacii Studie polysacharidů mající význam v doktorské práci. |
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
Ukončené studium na úrovni magisterského studia. |