|
|
|
||
Poslední úprava: Brányik Tomáš prof. Ing. Ph.D. (23.01.2018)
|
|
||
Poslední úprava: Brányik Tomáš prof. Ing. Ph.D. (23.01.2018)
Z: Flickinger, M: Encyclopedia of Industrial Biotechnology, Bioprocess, Bioseparation, and Cell Technology, Wiley, Hoboken, 2010, ISBN: 9780470054581 Z:Moo-Young M.,Comprehensive Biotechnology,Volume 3,Industrial Biotechnology and Comodity Products,Elsevier,2011, ISBN: 9780080885049 D: Najafpour G. D., Biochemical Engineering and Biotechnology, Elsevier B.V,.Amsterdam, 2007, ISBN: 978-0-444-52845-2 D: Rehm H.-J., Reed G., Biotechnology, WILEY-VCH, 1993, ISBN: 9783527283101 D: Rehm H.-J., Reed G., Biotechnology, Second Edition, WILEY-VCH, 1991, ISBN: 9783527283101 |
|
||
Poslední úprava: Brányik Tomáš prof. Ing. Ph.D. (23.01.2018)
https://e-learning.vscht.cz/course/view.php?id=465 |
|
||
Poslední úprava: Brányik Tomáš prof. Ing. Ph.D. (19.09.2018)
1. Povaha biotechnologie 2. Principy mikrobiálního růstu a kinetiky enzymů 3. Bioreaktory a pokročilé fermentační technologie 4. Substráty pro biotechnologii a přípravné operace 5. Geneticky modifikované organismy v biotechnologiích 6. Mikrobiální produkce rekombinantních proteinů 7. Biotechnologie jednobuněčných řas 8. Biotechnologická aplikace extremofilů 9. Trendy v pivovarnictví 10. Trendy ve vinařství 11. Výroba biopaliv 12. Biologické zpracování odpadního vzduchu 13. Biologické čištění odpadních vod a půdy 14. Bezpečnost v biotechnologii a její vnímání veřejností |
|
||
Poslední úprava: Brányik Tomáš prof. Ing. Ph.D. (23.01.2018)
Alespoň základní znalosti z předmětů Biochemie, Mikrobiologie a Chemické inženýrství. |
|
||
Poslední úprava: Brányik Tomáš prof. Ing. Ph.D. (23.01.2018)
Zkouškový test (hodnocený minimálně 50%). Ústní zkouška. |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Konzultace s vyučujícími | 0.4 | 10 | ||
Účast na přednáškách | 1 | 28 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 1 | 28 | ||
Příprava na zkoušku a její absolvování | 1.6 | 46 | ||
Účast na seminářích | 1 | 28 | ||
5 / 5 | 140 / 140 |
Hodnocení studenta | |
Forma | Váha |
Aktivní účast na výuce | 10 |
Zkouškový test | 60 |
Ústní zkouška | 30 |