Analýza potravin a přírodních produktů - Z323035
Anglický název:
Analysis of Food and Natural Substances
Zajišťuje:
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Fakulta:
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost:
od 2007
Semestr:
letní
Body:
letní s.:4
E-Kredity:
letní s.:4
Způsob provedení zkoušky:
letní s.:
Rozsah, examinace:
letní s.:2/1, Z+Zk
[HT]
Počet míst:
neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost:
neomezen
Stav předmětu:
zrušen
Jazyk výuky:
čeština
Způsob výuky:
prezenční
Způsob výuky:
prezenční
Úroveň:
Poznámka:
předmět je možno zapsat mimo plán
povolen pro zápis po webu
Garant:
Hajšlová Jana prof. Ing. CSc.
Je záměnnost pro:
N323035
Termíny zkoušek
Rozvrh
Vstupní požadavky
Splněná zkouška z předmětu Analytická chemie I
Poslední úprava: SMIDOVAL (15.02.2007)