| | | |
| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
D320015 |
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití |
22330 |
321 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D321005 |
Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie |
22330 |
321 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D321006 |
Základy reologie potravin |
22330 |
321 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
D321007 |
Vybrané procesy potravinářských výrob |
22330 |
321 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
N321001 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
22330 |
321 |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N321002 |
Technologie potravin I |
22330 |
321 |
letní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N321003 |
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N321005 |
Chemie a analytika sacharidů |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N321007 |
Technologie cukru |
22330 |
321 |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N321008 |
Cereální chemie a technologie I |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
N321009 |
Cereální chemie a technologie II |
22330 |
321 |
zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N321010 |
Technologie čokolády a cukrovinek |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N321011 |
Chemie a technologie škrobu |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N321012 |
Laboratoř oboru technologie sacharidů |
22330 |
321 |
zimní s.:0/7, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N321014 |
Marketing potravinářských výrobků |
22330 |
321 |
zimní s.:1/1, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N321015 |
Aplikovaná výpočetní technika |
22330 |
321 |
zimní s.:1/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N321016 |
Výpočetní metody a modelování v oboru |
22330 |
321 |
zimní s.:2/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N321020 |
Výroba potravin a nutriční hodnota |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N321021 |
Přírodní a modifikované polysacharidy |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N321022 |
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N321023 |
Technologie potravin |
22330 |
321 |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N321070 |
Exkurze |
22330 |
321 |
zimní s.:0/0, Z [HT] |
zimní |
ne |
|
S321001 |
Food Process Quality Control |
22330 |
321 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S321007 |
Traditional Czech Food Technologies |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S321008 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
22330 |
321 |
zimní s.:2/2, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S321017 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory |
22330 |
321 |
letní s.:0/7, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
S352005 |
Introduction to Food Technologies and Biotechnologies |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
S352008 |
Food Technology and Biotechnology I |
22330 |
321 |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|