PředmětyPředměty(verze: 952)
Vyučované předměty, akademický rok 2015/2016
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů 22330 322 zimní s.:0/0, Jiné [HT] zimní ne
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D322003 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D322008 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail N322001 Technologie potravin II 22330 322 letní s.:3/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322002 Fyzikální vlastnosti potravin I 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322003 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322005 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322016 Základy hygieny a sanitace 22330 322 letní s.:0/2, KZ [HT] letní ne
detail N322019 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322020 Úvod do potravinářských a biochemických věd 22330 322 zimní s.:2/0, KZ [HT] zimní ne
detail N322021 Procesní chemie potravin 22330 322 zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322021A Procesní chemie potravin 22330 322 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322023 Tenzidy a detergenty 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N322024 Základy kosmetiky 22330 322 1/1, Z+Zk [HT] oba ne
detail N322025 Probiotika a funkční potraviny II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N322026 Probiotika a funkční potraviny I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II 22330 322 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
 
VŠCHT Praha