PředmětyPředměty(verze: 952)
Vyučované předměty, akademický rok 2015/2016
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail D323006 Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323011 Izolační a separační metody 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323014 Toxikologie potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323016 Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323026 Interpretace chromatografických a spektrometrických dat 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323027 Speciální analýza potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323028 Speciální senzorická analýza 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323032 Jakost odběru a analýzy vzorků v kontrole potravin 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323033 Nutraceutika a funkční potraviny 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323034 volné 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D323035 volné 22330 323 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail N323001 Chemie potravin 22330 323 2/2, Z+Zk [HT] oba ne
detail N323003 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů 22330 323 0/5, KZ [HT] oba ne
detail N323004 Senzorická analýza 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N323006 Úvod do potravinářské legislativy 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323007 Potravinářské zbožíznalství 22330 323 zimní s.:2/1, Zk [HT] zimní ne
detail N323008 Statistické zpracování dat 22330 323 zimní s.:1/2, KZ [HT] zimní ne
detail N323009 Zdravotní nezávadnost potravin 22330 323 2/1, Z+Zk [HT] oba ne
detail N323010 Analýza potravin v kontrolní praxi 22330 323 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail N323011 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi 22330 323 letní s.:0/3, KZ [HT] letní ne
detail N323012 Chemická bezpečnost potravin 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N323013 Dietologie 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323014 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní ne
detail N323015 Reakční mechanismy v chemii potravin 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323016 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní ne
detail N323017 Chemometrie 22330 323 zimní s.:1/2, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N323018 Technologie přípravy stravy 22330 323 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail N323019 Laboratoř technologie přípravy stravy 22330 323 letní s.:0/4, KZ [HT] letní ne
detail N323021 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323022 Toxikologie potravin 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N323023 Izolační a separační metody 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N323027 Odborný projekt oboru kvalita a bezpečnost potravin 22330 323 zimní s.:3/4, KZ [HT] zimní ne
detail N323028 Laboratoř oboru kvalita a bezpečnost potravin 22330 323 0/13, KZ [HT] oba ne
detail N323030 Jakost v laboratorní a kontrolní praxi 22330 323 letní s.:1/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N323031 Nutraceutika a funkční potraviny 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323032 Management jakosti v produkci potravin 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323034 Speciální analýza potravin 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323035 Analýza potravin a přírodních produktů 22330 323 2/1, Z+Zk [HT] oba ne
detail N323039 Počítačové zpracování dat 22330 323 zimní s.:1/2, KZ [HT] zimní ne
detail N323041 Výživa a výživová politika 22330 323 2/0, Zk [HT] oba ne
detail N323044 Prvková analýza biologických materiálů 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323045 Analýza biologicky aktivních přírodních látek 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323046 Laboratoř analýzy biologicky aktivních přírodních látek 22330 323 letní s.:0/5, KZ [HT] letní ne
detail N323047 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323049 Chemie potravinových surovin a výrobků 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323050 Analytické metody ve forenzní analýze 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
detail N323051 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní ne
detail N323052 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy 22330 323 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N323053 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin 22330 323 zimní s.:0/6, KZ [HT] zimní ne
detail N323055 Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie 22330 323 letní s.:0/5, KZ [HT] letní ne
detail S323001 Food Chemistry 22330 323 letní s.:3/0, Zk [HT] letní ne
detail S323002 Chemical Food Safety and Toxicology 22330 323 letní s.:3/0, Zk [HT] letní ne
detail S323003 Food and Natural Products Analysis: Laboratory 22330 323 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní ne
detail S323004 Sensory Analysis 22330 323 letní s.:2/2, Z+Zk [HT] letní ne
detail S323005 Food, Nutrition and Health 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
detail S323006 Principles of Advanced Analysis of Natural Products and Foods 22330 323 letní s.:3/0, Zk [HT] letní ne
detail S323012 Principles of Food Safety 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
detail S323015 Reaction Mechanisms in Food Chemistry 22330 323 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail S323023 Isolation and Separation Methods 22330 323 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail S323025 EU Food Legislation 22330 323 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail S323034 Special Food Analysis 22330 323 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní ne
detail S323035 Food and Natural Products Analysis 22330 323 zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail S323051 Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory 22330 323 letní s.:0/6, KZ [HT] letní ne
 
VŠCHT Praha