PředmětyPředměty(verze: 952)
Vyučované předměty, akademický rok 2015/2016
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail D324001 Principy úchovy potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324002 Balení potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324005 Likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu a jejich využití jako druhotných surovin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324006 Kapilární elektromigrační metody 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324009 Technologie masa 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324010 Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba ne
detail N324001 Principy úchovy a balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N324002 Produkce potravinářských surovin 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail N324007 Základy managementu 22330 324 zimní s.:2/1, KZ [HT] zimní ne
detail N324009 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu 22330 324 zimní s.:2/0, KZ [HT] zimní ne
detail N324026 Balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti 22330 324 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N324028 Principy úchovy potravin 22330 324 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N324029 Autenticita a detekce falšování potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N324030 Provozní analýza potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N324031 Teorie spotřebitele 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní ne
detail S324026 Food Packaging and Preservation 22330 324 zimní s.:4/0, Zk [HT] zimní ne
detail S324029 Food Traceability and Authenticity 22330 324 letní s.:3/0, Zk [HT] letní ne
 
VŠCHT Praha