PředmětyPředměty(verze: 952)
Vyučované předměty, akademický rok 2015/2016
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail N352002 Univerzita 3. věku 22330 352 zimní s.:4/0, --- [HT] zimní ne
detail N352003 Univerzita 3. věku 22330 352 letní s.:4/0, --- [HT] letní ne
detail N352004 Odborný projekt programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/3, KZ [HT] zimní ne
detail N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin 22330 352 zimní s.:0/5, KZ [HT] zimní ne
detail N352013 Technologie potravin oboru I 22330 352 letní s.:3/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail N352014 Laboratoř oboru 22330 352 letní s.:0/8, KZ [HT] letní ne
detail N352015 Technologický projekt 22330 352 zimní s.:0/8, KZ [HT] zimní ne
detail N352016 Technologie potravin oboru II 22330 352 zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail N352052 Předtermín SZZ 22330 352 letní s.:0/0, Zk [HT] letní ne
detail S352001 Programme project I 22330 352 zimní s.:3/4, KZ [HT] zimní ne
detail S352002 Programme project II 22330 352 letní s.:1/5, KZ [HT] letní ne
detail S352003 Programme project III 22330 352 zimní s.:2/12, KZ [HT] zimní ne
detail S352004 Food process quality control: Laboratory 22330 352 letní s.:0/7, KZ [HT] letní ne
 
VŠCHT Praha