| | | |
| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
N352002 |
Univerzita 3. věku |
22330 |
352 |
zimní s.:4/0, --- [HT] |
zimní |
ne |
|
N352003 |
Univerzita 3. věku |
22330 |
352 |
letní s.:4/0, --- [HT] |
letní |
ne |
|
N352016 |
Technologie potravin oboru II |
22330 |
352 |
zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
N352013 |
Technologie potravin oboru I |
22330 |
352 |
letní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N352015 |
Technologický projekt |
22330 |
352 |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N352052 |
Předtermín SZZ |
22330 |
352 |
letní s.:0/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
N352009 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin |
22330 |
352 |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
S352003 |
Programme project III |
22330 |
352 |
zimní s.:2/12, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
S352002 |
Programme project II |
22330 |
352 |
letní s.:1/5, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
S352001 |
Programme project I |
22330 |
352 |
zimní s.:3/4, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N352004 |
Odborný projekt programu technologie potravin |
22330 |
352 |
zimní s.:0/3, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
N352014 |
Laboratoř oboru |
22330 |
352 |
letní s.:0/8, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
S352004 |
Food process quality control: Laboratory |
22330 |
352 |
letní s.:0/7, KZ [HT] |
letní |
ne |
|