Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ | |
N352002 | Univerzita 3. věku | 22330 | 352 | zimní s.:4/0, --- [HT] | zimní | ne | |
N352003 | Univerzita 3. věku | 22330 | 352 | letní s.:4/0, --- [HT] | letní | ne | |
N352004 | Odborný projekt programu technologie potravin | 22330 | 352 | zimní s.:0/3, KZ [HT] | zimní | ne | |
N352009 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | 22330 | 352 | zimní s.:0/5, KZ [HT] | zimní | ne | |
N352013 | Technologie potravin oboru I | 22330 | 352 | letní s.:3/1, Z+Zk [HT] | letní | ne | |
N352014 | Laboratoř oboru | 22330 | 352 | letní s.:0/8, KZ [HT] | letní | ne | |
N352015 | Technologický projekt | 22330 | 352 | zimní s.:0/8, KZ [HT] | zimní | ne | |
N352016 | Technologie potravin oboru II | 22330 | 352 | zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] | zimní | ne | |
N352052 | Předtermín SZZ | 22330 | 352 | letní s.:0/0, Zk [HT] | letní | ne | |
S352001 | Programme project I | 22330 | 352 | zimní s.:3/4, KZ [HT] | zimní | ne | |
S352002 | Programme project II | 22330 | 352 | letní s.:1/5, KZ [HT] | letní | ne | |
S352003 | Programme project III | 22330 | 352 | zimní s.:2/12, KZ [HT] | zimní | ne | |
S352004 | Food process quality control: Laboratory | 22330 | 352 | letní s.:0/7, KZ [HT] | letní | ne |