| ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Kód | ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Semestr | 4EU+ |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
AM321001 |
Food and Biochemical Process Engineering |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
AP321001 |
Supplementary food rheology |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
AP321002 |
Polysaccharides, Properties and Applications |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
AP321003 |
Advances in Food Processes |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
D321005 |
Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie |
22330 |
321 |
0/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
M321001 |
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
M321003 |
Aplikovaná výpočetní technika |
22330 |
321 |
zimní s.:1/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
M321005 |
Výroba potravin a nutriční hodnota |
22330 |
321 |
2/1, KZ [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
M321022 |
Přírodní a modifikované polysacharidy |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321001 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
22330 |
321 |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321003 |
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321014 |
Marketing potravinářských výrobků |
22330 |
321 |
zimní s.:1/1, KZ [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321016 |
Výpočetní metody a modelování v oboru |
22330 |
321 |
zimní s.:2/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321020 |
Výroba potravin a nutriční hodnota |
22330 |
321 |
2/1, KZ [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321021 |
Přírodní a modifikované polysacharidy |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321022 |
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321023 |
Technologie potravin |
22330 |
321 |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
P321001 |
Reologie v cereální technologii |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
P321002 |
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
P321003 |
Pokroky procesů potravinářských výrob |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321001 |
Food Process Quality Control |
22330 |
321 |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321007 |
Traditional Czech Food Technologies |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321008 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
22330 |
321 |
zimní s.:2/2, Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321008N |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321017 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory |
22330 |
321 |
letní s.:0/7, KZ [HT] |
letní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321023 |
Food Technology |
22330 |
321 |
zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S352005 |
Introduction to Food Technologies and Biotechnologies |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S352008 |
Food Technology and Biotechnology I |
22330 |
321 |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
letní |
ne |