Filtr:
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail AM324005 Principles of Food Preservation letní letní s.:2/1 Zk [HT] 324
detail AM324009 Industrial Chemistry letní letní s.:3/2 Z+Zk [HT] 324
detail AP324001 Trends in Food Preservation oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail AP324004 Quality of Raw Materials oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0 Jiné [HT] 324
detail B324002 Produkce potravinářských surovin letní letní s.:2/0 Zk [HT] 324
detail D324001 Principy úchovy potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324002 Balení potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324009 Technologie masa oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail M324002 Základy managementu zimní zimní s.:2/1 KZ [HT] 324
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní zimní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail M324005 Principy úchovy potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail M324007 Provozní analýza potravin letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail M324008 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail M324009 Průmyslová chemie letní letní s.:3/2 Z+Zk [HT] 324
detail N324001 Principy úchovy a balení potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324002 Produkce potravinářských surovin letní letní s.:2/0 Zk [HT] 324
detail N324009 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní zimní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail N324026 Balení potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324028 Principy úchovy potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324029 Autenticita a detekce falšování potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324030 Provozní analýza potravin oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324031 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail P324001 Trendy v konzervaci potravin oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail P324002 Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin oba 2/1 Jiné [HT] 324
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0 Jiné [HT] 324
detail S324026N Food Packaging and Preservation zimní zimní s.:2/1 Zk [HT] 324
detail S324029 Food Traceability and Authenticity letní letní s.:2/1 Zk [HT] 324