Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Chemie lipidů a technologie tuků - D322004
Anglický název:
Lipid Chemistry and Fat Technology
Zajišťuje:
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Fakulta:
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost:
od 2005 do 2016
Semestr:
oba
Body:
0
E-Kredity:
0
Způsob provedení zkoušky:
Rozsah, examinace:
0/0, Jiné [HT]
Počet míst:
zimní:neurčen / neurčen (neurčen) letní:neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost:
neomezen
Stav předmětu:
vyučován
Jazyk výuky:
čeština
Způsob výuky:
prezenční
Způsob výuky:
prezenční
Úroveň:
Poznámka:
předmět je určen pouze pro doktorandy student může plnit i v dalších letech předmět lze zapsat v ZS i LS
Předmět je zaměřen na hlubší pochopení fyzikálních změn a chemických reakcí probíhajících při výrobě a skladování potravin bohatých na lipidy a na možnosti regulace těchto procesů a změn.
Poslední úprava: Filip Vladimír (04.11.2015)