Návštěva vybraných potravinářských provozů se zajištěným průvodcem - specialistou v oboru.
Získání podkladů pro vypracování stručné zprávy.
Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Visit to food plants with a guaranteed guide - a specialist in technology. Getting data for a concise report. Practical introduction to the top food technologies and processes.
Poslední úprava: TAJ321 (18.12.2013)
Výstupy studia předmětu -
Student bude umět:
Praktické seznámení se špičkovými potravinářskými technologiemi a procesy.
Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Student will be able to:
characterize visited food operations,
define the basic equipment and operations used in these technologies.
Poslední úprava: TAJ321 (25.09.2013)
Podmínky zakončení předmětu (Další požadavky na studenta) -
Aktivní účast na exkurzi, vypracování zprávy.
Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Participation in the excursion.
Poslední úprava: TAJ321 (25.09.2013)
Literatura -
Žádná.
Poslední úprava: TAJ321 (26.06.2013)
None.
Poslední úprava: TAJ321 (25.09.2013)
Sylabus -
Návštěva 4 - 6 špičkových potravinářských provozů se zajištěným průvodcem - specialistou v oboru.
Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
None.
Poslední úprava: TAJ321 (25.09.2013)
Studijní opory -
Žádné.
Poslední úprava: TAJ321 (26.06.2013)
None.
Poslední úprava: TAJ321 (26.09.2013)
Studijní prerekvizity -
Žádné.
Poslední úprava: TAJ321 (26.06.2013)
None.
Poslední úprava: TAJ321 (26.09.2013)
Zátěž studenta
Činnost
Kredity
Hodiny
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi