![]() | V pondělí 28. 4. 2025 od 17 hodin budou nedostupné některé informační systémy školy z důvodu servisních prací. Jedná se hlavně o Studijní informační systém (SIS), Finanční IS (iFIS/webFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla a navázané agendy. Předpokládá se, že v úterý ráno by již vše mělo být opět v provozu. Práce s elektronickou poštou či sdílené disky tímto nijak dotčeny nebudou. Výpočetní centrum |
Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D.
Adresa: | Technická 5, Praha 6 - Dejvice |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | 3012 |
Fax: | |
E-Mail: | ales.rajchl@vscht.cz |
Další informace: | http://web.vscht.cz/rajchla/ |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav konzervace potravin (324) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
![]() |
![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
![]() |
N324002 | Produkce potravinářských surovin | letní | letní s.:2/0, Zk [HT] | 324 | FPBT | ne |
![]() |
N352016 | Technologie potravin oboru II | zimní | zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] | 352 | FPBT | ne |
![]() |
N321020 | Výroba potravin a nutriční hodnota | zimní | zimní s.:2/1, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne |