Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
| Adresa: |
Technická 3, Praha 6 |
| Sídlo: |
|
| Telefon: |
+420737847070 |
| Fax: |
|
| E-Mail: |
evzen.sarka@vscht.cz |
| Další informace: |
|
| |
|---|
| Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
| Katedra: |
Ústav sacharidů a cereálií (321) |
| Telefon: |
22044 3115 |
| E-mail: |
evzen.sarka@vscht.cz |
|
Předměty |
| | | |  |
|  Kód |  Název |  Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
 |
S321008 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
zimní |
zimní s.:2/2, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
S321023 |
Food Technology |
zimní |
zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
S352008 |
Food Technology and Biotechnology I |
letní |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
S352005 |
Introduction to Food Technologies and Biotechnologies |
zimní |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N352014 |
Laboratoř oboru |
letní |
letní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
 |
N321001 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
letní |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N322021 |
Procesní chemie potravin |
zimní |
zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
 |
N322021A |
Procesní chemie potravin |
letní |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
 |
N324030 |
Provozní analýza potravin |
oba |
2/1, Z+Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
 |
N321021 |
Přírodní a modifikované polysacharidy |
letní |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N321022 |
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii |
zimní |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N321023 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
S321007 |
Traditional Czech Food Technologies |
zimní |
zimní s.:2/1, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
D321005 |
Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N321003 |
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
D321006 |
Základy reologie potravin |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |