Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
filipv@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| | | ![exportovat do excelu exportovat do excelu](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_xls.png) |
| ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Kód | ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Název | ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S321023 |
Food Technology |
zimní |
zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S352008 |
Food Technology and Biotechnology I |
letní |
letní s.:3/0, Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
S352007 |
Food Technology and Biotechnology II |
zimní |
zimní s.:3/0, Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321001 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
letní |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N322021 |
Procesní chemie potravin |
zimní |
zimní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N322021A |
Procesní chemie potravin |
letní |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321023 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N322001 |
Technologie potravin II |
letní |
letní s.:3/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N352013 |
Technologie potravin oboru I |
letní |
letní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N352016 |
Technologie potravin oboru II |
zimní |
zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N322020 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd |
zimní |
zimní s.:2/0, KZ [HT] |
322 |
FPBT |
ne |