PředmětyPředměty(verze: 954)
Vyučující, akademický rok 2017/2018
  
Hajšlová Jana prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: hajslovj@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail N323050 Analytické metody ve forenzní analýze zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 323 FPBT ne
detail N323045 Analýza biologicky aktivních přírodních látek zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 323 FPBT ne
detail N323035 Analýza potravin a přírodních produktů oba 2/1, Z+Zk [HT] 323 FPBT ne
detail S323002 Chemical Food Safety and Toxicology letní letní s.:3/0, Zk [HT] 323 FPBT ne
detail N323012 Chemická bezpečnost potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 323 FPBT ne
detail S323035 Food and Natural Products Analysis zimní zimní s.:3/1, Z+Zk [HT] 323 FPBT ne
detail N320033 Laboratoř oboru I zimní zimní s.:0/6, KZ [HT] 320 FPBT ne
detail N320037 Laboratoř oboru II letní letní s.:0/6, KZ [HT] 320 FPBT ne
detail N320038 Laboratoř oboru III zimní zimní s.:0/15, KZ [HT] 320 FPBT ne
detail N323028 Laboratoř oboru kvalita a bezpečnost potravin zimní zimní s.:0/13, KZ [HT] 323 FPBT ne
detail N323027 Odborný projekt oboru kvalita a bezpečnost potravin zimní zimní s.:0/7, KZ [HT] 323 FPBT ne
detail S323006 Principles of Advanced Analysis of Natural Products and Foods letní letní s.:3/0, Zk [HT] 323 FPBT ne
detail S323012 Principles of Food Safety zimní zimní s.:3/0, Zk [HT] 323 FPBT ne
detail N323022 Toxikologie potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 323 FPBT ne
 
VŠCHT Praha