Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
Adresa: |
|
Sídlo: |
|
Telefon: |
|
Fax: |
|
E-Mail: |
sevcikr@vscht.cz |
Další informace: |
|
|
---|
Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: |
Ústav konzervace potravin (324) |
Telefon: |
|
E-mail: |
|
|
Předměty |
| | | ![exportovat do excelu exportovat do excelu](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_xls.png) |
| ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Kód | ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Název | ![seřadit sestupně seřadit sestupně](https://stud-stat.vscht.cz/img/order_down.gif) Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321001 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
letní |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
D324010 |
Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N324027 |
Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti |
oba |
2/1, Z+Zk [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N352015 |
Technologický projekt |
zimní |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
D324009 |
Technologie masa |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321023 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N352013 |
Technologie potravin oboru I |
letní |
letní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N352016 |
Technologie potravin oboru II |
zimní |
zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] |
352 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
D324011 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny |
oba |
0/0, Jiné [HT] |
324 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321003 |
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
![detail detail](https://stud-stat.vscht.cz/img/ico_detail.png) |
N321020 |
Výroba potravin a nutriční hodnota |
oba |
2/1, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |