Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | stetinaj@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
P322004 | Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin | oba | 3/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M322003 | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
N322002 | Fyzikální vlastnosti potravin I | letní | letní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
N322022 | Fyzikální vlastnosti potravin II | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 322 | FPBT | ne | |
N352014 | Laboratoř oboru | letní | letní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M352006 | Laboratoř oboru | letní | letní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M352001 | Odborná praxe | letní | letní s.:0/0, Z [HT] | 963 | VŠCHT | ne | |
AP322004 | Physical - Chemical Properties of Foods | oba | 3/0, Jiné [HT] | 322 | FPBT | ne | |
M352007 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
N352015 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8, KZ [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M352004 | Technologie potravin oboru I | letní | letní s.:4/0, Z+Zk [HT] | 352 | FPBT | ne | |
M321001 | Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob | zimní | zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne |