Skřivan Pavel Ing. CSc.
| Adresa: |
|
| Sídlo: |
|
| Telefon: |
|
| Fax: |
|
| E-Mail: |
Pavel.Skrivan@vscht.cz |
| Další informace: |
|
| |
|---|
| Fakulta: |
Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
| Katedra: |
Ústav sacharidů a cereálií (321) |
| Telefon: |
|
| E-mail: |
|
|
Předměty |
|  Kód |  Název |  Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ |
 |
S321023 |
Food Technology |
zimní |
zimní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
M322001 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
 |
M322004 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
zimní |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
322 |
FPBT |
ne |
 |
M352001 |
Odborná praxe |
letní |
letní s.:0/0, Z [HT] |
963 |
VŠCHT |
ne |
 |
P321001 |
Reologie v cereální technologii |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
AP321001 |
Supplementary food rheology |
oba |
3/0, Jiné [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N321023 |
Technologie potravin |
letní |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
M321004 |
Výpočetní metody a modelování v oboru |
zimní |
zimní s.:2/2, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
 |
N321016 |
Výpočetní metody a modelování v oboru |
zimní |
zimní s.:2/2, KZ [HT] |
321 |
FPBT |
ne |
|