PředmětyPředměty(verze: 955)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Horsáková Iveta Ing. Ph.D.
Adresa: .
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: iveta.horsakova@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail AM352009 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I letní letní s.:0/10, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I oba 0/3, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 321 FPBT ne
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail AM352008 Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science zimní zimní s.:0/12, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M324007 Provozní analýza potravin letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní zimní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT ne
 
VŠCHT Praha