Specializační projekt programu B305 - B352008
| 
 | 
 | 
| 
 | ||
| Nástroj pro výběr specializace studijního programu Chemie a technologie potravin
 Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| 
 Studenti bakalářského studijního programu „B305 Chemie a technologie potravin“ se přihlašují na specializaci na základě výběru zájmu o oblast. 
 Témata pro jednotlivé specializace Chemie a fyziologie výživy: B305A 
 Témata pro specializace Analýza potravin a přírodních produktů: B305B 
 Témata specializace Technologie potravin: B305C 
 Orientační přihlašování na témata probíhá na konci dubna/ začátku května. 
 Definitivní potvrzení výběru specializace je součástí zápisu do zimního semestru 2.ročníku. Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
                                
                                 | 

