![]() | V pondělí 28. 4. 2025 od 17 hodin budou nedostupné některé informační systémy školy z důvodu servisních prací. Jedná se hlavně o Studijní informační systém (SIS), Finanční IS (iFIS/webFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla a navázané agendy. Předpokládá se, že v úterý ráno by již vše mělo být opět v provozu. Práce s elektronickou poštou či sdílené disky tímto nijak dotčeny nebudou. Výpočetní centrum |
|
|
|
||
Cílem předmětu je seznámit studenty se základy systému bezpečnosti a kvality potravin. V rámci předmětu budou
seznameni s legislativními požadvky a principy systému kritických kontrolních bodů (HACCP) a požadavky dalších
norem uplatňujících se v managementu bezpečnosti potravin. Při výuce a praktických úkolech si studenti osvojí
postupy zavádění systémů HACCPa programu nezbytných předpokladů u provozovatelů potravinářských podniků.
Seznámí se s tvorbou dalších dokumentů: Provozní a Sanitační řád.
Poslední úprava: Krátká Jana (17.02.2023)
|
|
||
Povinná:
Poslední úprava: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
|
|
||
1. Zaklady systémů bezpečnosti a kvality potravin 2. Systém a Příručka HACCP 3. Programy nezbytných předpokladů, zaklady sprabné výrobní a hygienické praxe. Provozní a sanitační řád.
Poslední úprava: Krátká Jana (17.02.2023)
|