Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Laboratorní projekt I - M323011
Anglický název:
Laboratory Project I
Zajišťuje:
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Fakulta:
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost:
od 2023
Semestr:
zimní
Body:
zimní s.:4
E-Kredity:
zimní s.:4
Způsob provedení zkoušky:
zimní s.:
Rozsah, examinace:
zimní s.:0/6, KZ [HT]
Počet míst:
neurčen / neomezen (neurčen)
Minimální obsazenost:
neomezen
Jazyk výuky:
čeština
Způsob výuky:
prezenční
Způsob výuky:
prezenční
Úroveň:
Pro druh:
navazující magisterské
Patří ke studentské práci typu:
projekt
Anotace -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
V rámci Laboratorního projektu I se studenti seznámí s prací na vědecko-výzkumných projektech ústavu. Studenti zpracují literární rešerši na dané téma, které souvisí se zadáním jejich diplomové práce a provedou základní laboratorní experimenty. Výsledky projektu budou prezentovat na odborném semináři na Ústavu.
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
Within the Laboratory project, students will start their work on the research activities of the department. Students will prepare a literary review based on the area relevant to their diploma thesis and will work on laboratory experiments. The results of the project will be presented at a the seminar.
Výstupy studia předmětu -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
Studenti budou umět:
Pracovat s relevantními informačními zdroji
Vypracovat literární rešerši na zadané téma s akcentem na aktuální informace
Plánovat laboratorní experimenty relevantní zadanému tématu
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
Students will be able to:
Work with relevant information sources;
Work out a literature review on given topic with the emphasis on recent information.
Plan laboratory experiments relevant to the reseach topic.
Literatura -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Články v odborných časopisech dle tématu diplomové práce.
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Papers in scientific journals depending on the topic of diploma thesis.
Studijní opory -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
Studijní materiály dle zadaného tématu a pokynů vedoucího práce.
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
Study materials are available at the work supervisor individually.
Požadavky ke zkoušce (Forma způsobu ověření studijních výsledků) -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Závěrečná zpráva o průběhu projektu dle tématu diplomové práce.
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Final report on the progress of the project based on the topic of the Diploma Thesis.
Sylabus -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
1. Zadání laboratorního projektu dle tématu diplomové práce.
2. - 13. Individuální práce na projektu, konzultace.
14. Prezentace a obhajoba projektu.
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (30.01.2018)
1. Information on the project based on the topic of the Diploma thesis.
2. - 13. Individual working on the project, consultations.
14. Presentation and defence of the project.
Studijní prerekvizity -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Nejsou vyžadovány.
Poslední úprava: Fialová Jana (19.12.2017)
No requirements.
Podmínky zakončení předmětu (Další požadavky na studenta) -
--- čeština angličtina
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Závěrečná zpráva o průběhu projektu.
Poslední úprava: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D. (24.01.2018)
Final report on the progress of the project.
Zátěž studenta
Činnost
Kredity
Hodiny
Konzultace s vyučujícími
0.5
14
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi)
3
84
Obhajoba individuálního projektu
0.5
14
4 / 4
112 / 112