PředmětyPředměty(verze: 953)
Předmět, akademický rok 2015/2016
  
Exkurze - N321070
Anglický název: Excursions
Zajišťuje: Ústav sacharidů a cereálií (321)
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost: od 2013 do 2015
Semestr: zimní
Body: zimní s.:1
E-Kredity: zimní s.:1
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:0/0, Z [HT]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Garant: Pour Vladimír Ing. CSc.
Termíny zkoušek   Rozvrh   
Anotace -
Návštěva vybraných potravinářských provozů se zajištěným průvodcem - specialistou v oboru. Získání podkladů pro vypracování stručné zprávy.
Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Výstupy studia předmětu -

Student bude umět:

Praktické seznámení se špičkovými potravinářskými technologiemi a procesy.

Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Literatura -

Žádná.

Poslední úprava: TAJ321 (26.06.2013)
Studijní opory -

Žádné.

Poslední úprava: TAJ321 (26.06.2013)
Sylabus -

Návštěva 4 - 6 špičkových potravinářských provozů se zajištěným průvodcem - specialistou v oboru.

Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Studijní prerekvizity -

Žádné.

Poslední úprava: TAJ321 (26.06.2013)
Podmínky zakončení předmětu (Další požadavky na studenta) -

Aktivní účast na exkurzi, vypracování zprávy.

Poslední úprava: TAJ321 (19.11.2012)
Zátěž studenta
Činnost Kredity Hodiny
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi 0.5 14
Práce na individuálním projektu 0.5 14
1 / 1 28 / 28
Hodnocení studenta
Forma Váha
Aktivní účast na výuce 60
Protokoly z individuálních projektů 40

 
VŠCHT Praha